Hemelvaart en Pinksteren

dinsdag 22 mei 2018

Dagelijks Woord houdt in principe altijd rekening met de Christelijke feestdagen. Enkele voorbeelden: Pasen 2016 Pinksteren 2016 Pinksteren 2017 Pasen 2017

Afgelopen periode is het door menselijke fouten helaas verkeerd gegaan. Om herhaling te voorkomen, hebben we een wijziging aan de software gemaakt. In komende jaren wordt de medewerker die op dat moment de teksten klaarzet geattendeerd op de feestdag.

Fout in de incasso-opdracht van maart/april

woensdag 21 december 2016

Stichting Dagelijks Woord werd op 20/12/2016 geattendeerd op een fout in de incasso-opdracht van april 2016. Donateurs die in maart 2016 een donatie deden via incasso zagen een maand later het bedrag nogmaals afgeschreven worden.

Ons boekhoudprogramma maakt een .xml bestand wat we importeren bij de bank. Waarschijnlijk is door een menselijke fout het bestand van maart niet als voltooid gemarkeerd. Hierna werden de ‘openstaande’ betalingen van maart in april nogmaals uitgevoerd. Uit handmatige controle lijkt het om slechts vier donateurs te gaan, maar zowel het boekhoudprogramma als de bankafschriften geven geen definitief bewijs hiervan.

We hebben een mail verstuurd naar de donateurs waar wij denken dat het om gaat. Heeft u in maart ook een donatie via incasso gedaan, dan kunt u op uw afschriften van maart/april controleren of dit ook bij u fout is gegaan. Is dit bij u het geval, neem dan alstublieft contact op via het contactformulier. Vermeld alstublieft uw rekeningnummer, uw naam en het bedrag waarom het gaat.

Windows Phone app uitgebracht

zaterdag 12 november 2016

Afgelopen tijd hebben we er hard aan gewerkt, maar dan is hij er ook: de Windows 10 app. Je kunt de app op je telefoon installeren via de Microsoft Store.

Op dit moment is de app alleen beschikbaar voor mobiele apparaten. In een volgende release gaan we ‘m ook voor de desktop en andere apparaten beschikbaar maken.