Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Psalmen 91:14-16

Ik zal bevrijden wie mij liefheeft en beschermen wie met mijn naam vertrouwd is. Roep je mij aan, ik geef antwoord, in de nood zal ik bij je zijn, je bevrijden en met roem overladen, je overvloed geven van dagen. Ik zal je redding zijn.

-- Psalm 91:14-16

Eén reactie op de tekst van maandag 08 december 2008 – Psalmen 91:14-16

Dit gedeelte uit Gods woord heeft me gisteren enorm bemoedigd. In mijn kinderjaren had ik iets vreselijks meegemaakt (ontvoering) waarbij ik helaas geen mogelijkheid kreeg om het te kunnen verwerken. Na vele jaren, heb ik nu eindelijk besloten om via een christelijke psychopastoral therapie die moeilijke ervaring uit mijn leven te verwerken. Ik had vroeg in de ochtend deze geweldige tekst gelezen en later diezelfde dag, heb ik tijdens de therapie nagenoeg hetzelfde kunnen beleven (visualiseren) wat we ook in deze tekst hebben mogen lezen. Ik heb echt de bevrijdende werking en kracht van Gods woord ervaren en weet zeker dat ik nu een punt kan zetten achter zo’n moment van mijn leven.
Geprezen zij de Naam van onze God

Vreemdeling | 9 december 2008 | 11:21 | 29394d

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.