Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Jesaja 40:8

Het gras verdort en de bloem verwelkt, maar het woord van onze God houdt altijd stand.

-- Jesaja 40:8

Eén reactie op de tekst van zaterdag 06 juni 2009 – Jesaja 40:8

Amen. Gelukkig hebben wij Iemand waarop we kunnen bouwen en daardoor niet wankelen. Het is niet leuk maar ik wordt elke keer bewust dat er maar Eén is die betrouwbaar is. Mensen kunnen je misleiden en je vertrouwen beschadigen. Gelukkig is de Heer er die wel betrouwbaar is en Hij geneest mij er ook elke keer van en Hij verandert mijn karakter door al die dingen waar ik door heen moet. Leven met Hem is leven in zekerheid en standvastigheid maar ook vol avonturen en ook weer onzekerheid daardoor wordt ik elke keer weer op Hem gewezen. Mijn ogen zijn dan ook op Jezus. Ben blij dat we de Heilige Geest hebben die mij kan leren uit de Bijbel en wijst mij op Jezus.

Lily | 6 juni 2009 | 17:16 | 26432f

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiëren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.