Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

2 Tessalonicenzen 3:3

De Heer is trouw, hij zal u kracht geven en u tegen het kwaad beschermen.

-- 2 Tessalonicenzen 3:3

2 reacties op de tekst van zondag 07 juni 2009 – 2 Tessalonicenzen 3:3

Dag Mijnheer Jan,
Ja, wat moet ik zeggen.
Ik ben eigenlijk een vrolijke vrouw van 63, ik ben 1.30m door een groeistoornis met de naam achondroplasie. Dat is niet makkelijk maar ik heb/had een goed leven.
Ik ben een paar keer geopereerd voor stenoses in de rug. Dat zijn vanwege de verkeerde groei van de ruggegraat vernauwingen zodat ik verlammingsverschijnselen kreeg. Dat is altijd redelijk goed gegaan.
Vanwege aanhoudelijke pijn ben ik nu bij de pijnpolie geweest voor de derde keer maar ik blijf pijn houden. Daar kan ik verschrikkelijk moeilijk mee om gaan.
Dat duurt al weer een paar jaar, maar het bepaalt mijn leven, al moet ik zeggen dat is ook ervan geleerd heb. Alleen zou ik graag zonder pijn zijn, om nog wat meer te kunnen genieten.
Wat moet ik doen, misschien dat u mij daarop een antwoord kan geven?
Dank en vriendelijke groeten,
Anna.

anna | 7 juni 2009 | 11:10 | ba7f23

Hallo Anna,

Het zijn behoorlijk heftige dingen die je meegemaakt hebt. Ik weet uit ervaring wat het is om veel pijn te hebben. Ik heb in 1987 een verkeersongeluk gehad, waardoor ik jarenlang elke dag heel veel pijn in mijn knie had. In augustus 2002 heb ik mijn leven aan Jezus gegeven. Een paar maanden daarna ben ik tijdens een genezingsdienst bijna compleet genezen door God. Wat ik hiermee wil zeggen is dat ook jij met jouw pijn bij Hem terecht mag. Als jij een wedergeboren christen bent, heb je autoriteit gekregen over de duivel en zijn demonen en God vragen jou te genezen.

Ik weet niet of je naar de kerk gaat en wat voor kerk dat is, maar aks het een goede kerk is, zullen ze daar zeker voor en met je willen bidden. Je kan ook naar je voorganger gaan en hem vragen voor je te bidden. DE Bijbel zegt immers: Laat de oudste voor je bidden. Als je op dit moment niet naar een kerk gaat, raad ik je aan een goede Bijbelgetrouwe kerk te zoeken, waar de gaven van de Geest nog uitgeoefend worden( gebed voor genezing hoort daarbij). Je vind dat vooral in evangelische- en pinksterkerken. Mijn man en ik gaan naar evangeliegemeente De Deur. Dat is de kerk waar ik genezen ben. Wij bidden regelmatig voor zieken en God werkt daar ook heel sterk doorheen. Misschien zou je daar eens naartoe kunnen. ER zijn ca. 50 kerken in Nederland, dus ook vast wel bij jou in de buurt. Op de website van de hoofdkerk in Nederland staat een lijst van kerken, http://www.dedeur.nl.

Neem ook eens een kijkje op http://www.mijngetuigenis.nl. Daar staan getuigenissen van mensen die door God genezen zijn. Je kan daar ook mijn getuigenis vinden en mijn website, Godslevensveranderendekracht.

Ik zal zeker voor je bidden en als je contact wilt met mij, kan dat dus via mijn website of via de webmaster van dit forum.

Ik wens je heel veel sterkte toe en Gods rijke zegen,

Rachel

Rachel | 7 juni 2009 | 16:28 | 72afc9

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.