Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Kolossenzen 2:13-14

U was dood door uw zonden en door uw onbesneden staat, maar God heeft u samen met Christus levend gemaakt toen hij ons al onze zonden kwijtschold. Hij heeft het document met voorschriften waarin wij werden aangeklaagd, uitgewist en het vernietigd door het aan het kruis te nagelen.

-- Kolossenzen 2:13-14

Eén reactie op de tekst van donderdag 10 september 2009 – Kolossenzen 2:13-14

Ja, Jezus’ bloed wast ons witter dan sneeuw!
Wat een geluk dat God ons onze zonden niet aan wil rekenen. Dat Hij voorzien heeft in het offer dat nodig was om onze schuld te vereffenen.
Je zou bijna zeggen: “Hoe kan het dat mensen zelf de prijs willen betalen en niet dit fantastische aanbod van Gods Liefde willen accepteren?” Daarom is het belangrijk alles uit de kast te halen om aan de grote opdracht te voldoen en de mensheid van deze boodschap in kennis te stellen.
Gaat dan heen in de hele wereld, verkondigt het evangelie, maakt alle volken tot discipelen van Jezus! Iedereen is welkom bij God, maar: hoe kan men horen als het niet verteld wordt, hoe kan men volgen als niemand wil voorgaan…
Laten we ons dus allen sterk maken om Gods Woord door de wereld te laten gaan.

Hans | 10 september 2009 | 08:07 | 6ff63d

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.