Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Jesaja 41:13

Want ik ben de HEER, je God, ik neem je bij je rechterhand en zeg je: Wees niet bang, ik zal je helpen.

-- Jesaja 41:13

Eén reactie op de tekst van dinsdag 15 december 2009 – Jesaja 41:13

Dat zijn echt de momenten waarop ik rust krijg, met deze tekst wordt ik zo blij en het lijkt of het dan juist op die dag voor je geschreven staat. Wat een bemoediging te weten dat de Here God er altijd voor mij wil zijn. Je hebt zo van die dagen waarop je het even niet meer weet,als er zoveel om je heen gebeurt. Waar is de weg die God mij wil wijzen en dan dit te mogen lezen is zo veilig. Weten dat Hij je bij de hand wil nemen en zal leiden. En dan ervaren dat je het niet alleen hoeft te doen. Dank aan de Vader in de Hemel

gertruud | 16 december 2009 | 11:19 | 58a509

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.