Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Marcus 9:35-37

Hij ging zitten en riep hen bij Zich. ‘Luister’, zei Hij, ‘wie de eerste wil zijn, moet de allerlaatste zijn en iedereen dienen.’ Hij riep een kind bij Zich. Toen het tussen hen in stond, sloeg Hij Zijn arm om het kind heen en zei: ‘Wie uit liefde voor Mij zo’n kind ontvangt, ontvangt Mij. En wie Mij ontvangt, ontvangt mijn Vader, Die Mij gestuurd heeft.’

Eén reactie op de tekst van vrijdag 20 oktober 2006 – Marcus 9:35-37

halloo

ik werd heel erg aangeraakt door deze tekst want,
in onze gemeente komen nu heelveel kinderen van de
straat en daar moet iedereen aan wennen
en dan praat iedereen zeg maar NEGATIEF over ze
en later wanneer ze dan werken voor GOD dan bedenk je en hier heb ik negatief overgepraat!!!!!

we laten ze nu ook op de jeugd komen want anders lopen ze dan op straat terwijl ze beter bij ons kunnen zijn dan op straat.
maar dan is het wat drukker dan normaal en moeten we meer op hun letten en niet iedereen heeft daar altijd zin in want het was eerst best wel rustig enzo maar nu niet meer
maar later wanneer ze de HERE hebben gezien en gehoord en geproefd van wat hij kan en wil geven dan zullen zij de volgende generatie over Jezus bekentmaken!!!!!!!!!

GBU ALL

Angel | 22 oktober 2006 | 00:30 | 621177

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.