Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Ezechiel 18:23

Denken jullie dat ik het toejuich als een slecht mens sterven moet? – spreekt God, de HEER. Nee, ik wil dat hij tot inkeer komt en in leven blijft.

-- Ezechiel 18:23

Eén reactie op de tekst van donderdag 29 april 2010 – Ezechiel 18:23

Laten we daarom proberen zoveel mogelijk mensen te bereiken voor het evangelie. De Bijbel zegt dat wij de wereld in moeten gaan om het evangelie te verkondigen. Het is jammer dat dit tegenwoordig niet vaak meer gedaan wordt, in Nederland.

God veranderd mensenlevens, ook in deze tijd. Neem daarom ook eens een kijkje op http://www.mijngetuigenis.nl. Hier staan twee recente getuigenissen op en de komende tijd worden er meer nieuwe getuigenissen geplaatst. Hieraan kunt u zien dat we een levende God dienen, Die Zichzelf openbaart door mensen heen.

Rachel | 29 april 2010 | 09:07 | 73bd3c

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.