Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Hosea 10:12

Zaai rechtvaardig! Oogst met liefde! Ontgin nieuw land! Het is tijd om de HEER te smeken, dat hij nadert met de regen van zijn goedheid.

-- Hosea 10:12

Eén reactie op de tekst van donderdag 13 mei 2010 – Hosea 10:12

Het is Gods wil, Gods opdracht om het evangelie te verkondigen aan een wereld in nood. Hij gaf ons niet voor niets Zijn grote opdracht: “Ga heen in de wereld…”.

Wij mogen ons gebied vergroten door Zijn Naam te verhogen. Wij mogen zaaien en dan geeft God de groei, de wasdom.
Dat houdt meteen een mooie belofte in. Het wordt veelvuldig gezongen met dat opwekkingslied: “Er zal een opwekking komen in dit land…”.

En gezien de tekenen van de eindtijd om ons heen kunnen we ook daarom een grote opwekking – door loutering heen – tegemoet zien. Daar mogen we de Heer dan ook hartgrondig om vragen (zoals de tekst zegt).

Kom dan allen, want nu is de tijd om God op de eerste plaats te zetten!
Laat het feest zijn in de hemel. Laat het straks werkelijk Pinksteren worden in onze harten! Gods Geest wil immers niets liever dan ons leiden op Zijn pad.

Hans | 14 mei 2010 | 07:53 | 4d7c2d

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.