Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

2 Timoteus 2:11-12

Deze boodschap is betrouwbaar: Als wij met hem gestorven zijn,zullen we ook met hem leven; als wij volharden, zullen we ook met hem heersen; als wij hem verloochenen, zal hij ons ook verloochenen;

-- 2 Timoteus 2:11-12

Eén reactie op de tekst van zaterdag 12 juni 2010 – 2 Timoteus 2:11-12

hoi mclee goeie morgen onze vader heeft mij echt geholpen ben dus van woensdag de teksten aan het lezen en wat gebeurd er gistern om 15.30 daar was het telefoontje eindelijk ik heb een nieuwe job en kan maandag beginnen prijs onze lieve vader dus deze morgen weer een mooie vervolg VOLHARDEN en bidden dat we Hem niet zullen verloochen ik wens je gods zegen toe mclee

suzy | 12 juni 2010 | 07:40 | c1d2f0

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.