Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Psalmen 108:14

Met God zullen wij triomferen, hij zal onze vijanden vertrappen.

-- Psalmen 108:14

Eén reactie op de tekst van zaterdag 04 september 2010 – Psalmen 108:14

Wat een bemoediging uit Gods Woord is dat en David wist waar hij over sprak. Hij heeft God vaak krachtig zien bewegen in zijn leven. Hij begreep dat hij afhankelijk was van de hulp van God en niet die van mensen. Alleen daardoor kon hij Goliath verslaan.

Laten ook wij dan in de overwinning gaan staan die God ons geschonken heeft, door onze wedergeboorte. Laten wij Davids voorbeeld volgen en niet twijfelen aan Gods hulp in alle situaties van het leven, waarin we Hem nodig hebben.

God is onze Vader, zou Hij ons dan niet alles willen geven wat we nodig hebben?

Rachel | 4 september 2010 | 12:56 | 231ce3

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.