Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Johannes 14:13-14

En wat jullie dan in mijn naam vragen, dat zal ik doen, zodat door de Zoon de grootheid van de Vader zichtbaar wordt. Wanneer je iets in mijn naam vraagt, zal ik het doen.

-- Johannes 14:13-14

Eén reactie op de tekst van zondag 23 januari 2011 – Johannes 14:13-14

Laten we hier wijs mee omgaan en God vragen mensen te redden. Vertel mensen in je omgeving of wie dan ook dat Jezus Christus ook in deze tijd nog altijd redt, bevrijdt en geneest en bid tot God dat ze hun hart zullen openen voor het evangelie.

Er zijn nog zovele mensen die Hem niet kennen als hun Heer en Verlosser, dat er nog veel werk te doen is. De velden zijn wit om te oogsten, maar arbeiders zijn er weinig. We mogen, dat wat we gratis van God gekregen hebben, niet alleen voor onszelf houden, maar moeten het delen met een wereld in nood. Jezus kan immers elk moment terugkomen en hoe mooi is het dan als we vele mensen met ons mee kunnen nemen naar de hemel door het woord van ons getuigenis.

Rachel | 23 januari 2011 | 11:32 | 054040

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.