Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

2 Korintiers 5:6-7

Dus wij blijven altijd vol goede moed, ook al weten we dat zolang dit lichaam onze woning is, we ver van de Heer wonen. We leven in vertrouwen op God; wat komen gaat is nog niet zichtbaar.

-- 2 Korintiers 5:6-7

2 reacties op de tekst van woensdag 06 april 2011 – 2 Korintiers 5:6-7

…..maar wat is het mooi om daar over te dromen en er naar uit te zien.

Op onze mannenkring hebben we het al een poos over het boek:”Hoe zal het in de hemel zijn” van Randy Alcorn. In eerste instantie lijkt de bijbel daar weinig over te zeggen. Maar misschien ligt het er ook aan hoe we er over denken en of we er wel over na willen denken. Als je echt gaat zoeken naar wat er dan wel in dat verband te vinden is sta je er misschien van te kijken dat het nog best veel is.
Stel nou dat het zo mooi is als hoe het was toen Adam en Eva leefden in de tuin. En God zo maar op visite kon komen en met ze praatte.
Of sterker nog dat het nog beter en mooier is omdat de satan verdwenen zal zijn en ons niet meer kan verleiden. Leven in de eeuwige nabijheid van God zelf. Niet met Zijn Geest in ons maar samen met ons. In een volmaakte omgeving en met een volmaakt nieuw lichaam.

Johan | 6 april 2011 | 18:09 | 3dfd48

Hallo Johan, wij kunnen ons daar geen voorstelling van maken zo mooi is het daar.
Wij mogen daar inderdaad naar uitzien en dat het eveneens een verlangen is voor onze naaste want God liefhebben boven alles en je naaste als jezelf is onze grootste opdracht. God belooft dit aan een ieder die in Hem gelooft en wat God zegt is waar, HALLELUJA

Ard | 8 april 2011 | 13:33 | d3e5a0

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiëren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.