Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

1 Johannes 3:1

Bedenk toch hoe groot de liefde is die de Vader ons heeft geschonken! Wij worden kinderen van God genoemd, en dat zijn we ook. Dat de wereld ons niet kent, komt doordat de wereld hem niet kent.

-- 1 Johannes 3:1

Eén reactie op de tekst van zondag 17 april 2011 – 1 Johannes 3:1

De wereld kent ons zeker niet, mijn man is een afgedwaalde christen hij heeft een heel probleem die ook het gezin kan schaden, vroeg mij om te bellen naar de persoon om met mijn persoon praten om het niet in de plublicitet te plaatsen maar hij was er helemaal niet te vinden, ik zei toen tegen hem dat mij kon geloven want ik dient de Heer oprecht dus ik een christen, hij spotte meteen met me en zij laat die God van je helpen maar ik kan het niet, ik verbrak de verbinding en en sprak met de Heer en vanmorgen gaf de Heer mij meteen de bemoediging vanuit zijn woord de werled kent ons niet maar christus maar Hij kent ons wel. Daarom weet ik dat mijn hulp van Hem zal komen. God is goed.

Maureen | 17 april 2011 | 14:04 | 66d17f

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.