Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Spreuken 3:5-6

Vertrouw op de HEER met heel je hart, steun niet op eigen inzicht. Denk aan hem bij alles wat je doet, dan baant hij voor jou de weg.

-- Spreuken 3:5-6

2 reacties op de tekst van zondag 12 juni 2011 – Spreuken 3:5-6

toen ik op vakantie was in Suriname en toen ik naar huis wilde gaan werd ik berooft van al mijn spullen ik heb drie dagen op straat gezworven tot dat ik iemand tegen kwam die mij van de straat haalde en mijn in zijn huis op nam dat is aan de ene kant een god zegen want hij was het die mij die persoon stuurde en die persoon stuurde mij weer na een kerk gemeenschap en zij namen me op als een broeder van hun gemeente zij waren het die mij steunde toen ik nergens hulp kreeg zelfs niet bij de Nederlandse Ambassade de kerk gemeenschap zij waren het die mij weer naar Nederland konden sturen zij gaven mij het geld wat ik nodig had om weer naar Nederland te kunnen gaan in de eerste instantie had ik maar 44 euro nodig en niemand wilde of kon het mij lenen zelf de Nederlandse Ambassade niet mijn Ticket verliep en ik kon niet meer terug ik ben daar in plaats 6 maanden een jaar gebleven in Suriname wel nood gedwongen door de Nederlandse Ambassade maar mijn redders de kerk gemeenschap heeft voor mij al het geld bij elkaar gekregen zodat ik weer naar Nederland kon gaan ik ben hun heel erg dankbaar voor maar het is toch ook Gods werk want die heeft deze mensen op mijn pad gestuurt God zegen hen die helpen en loop niet zomaar door als je denkt te kunnen helpen men zou je er dankbaar voor kunnen zijn

peter | 13 juni 2011 | 19:50 | 85ec88

Krachtig verhaal. Blijf het vertellen, wie weet kan je zo mensen bereiken voor het evangelie.

God is groot en zeer te prijzen. Hij stuurde de juiste mensen op het juiste moment, heel gaaf.

Rachel | 18 juni 2011 | 22:37 | 84efa8

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.