Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Psalmen 27:1

De HEER is mijn licht, mijn behoud, wie zou ik vrezen? Bij de HEER is mijn leven veilig, voor wie zou ik bang zijn?

-- Psalmen 27:1

6 reacties op de tekst van woensdag 28 september 2011 – Psalmen 27:1

@Chris en iedereen
Leef in een bewustzijn van de eeuwigheid.
Weet dat er in de hele wereld niet één afgod echt bestaat en dat er maar één God is. 1Kor. 8,4
In eenheid van het lichaam van Christus sterkte en kracht toegewenst.
Goedenacht

Wolf | 28 september 2011 | 01:47 | f3f8ea

Hallo Allemaal,

Ik denk dat ons allemaal moeilijke tijden te wachten staan met veel beproevingen en dan is het toch heerlijk om bovenstaande tekst in de bijbel te lezen, het geeft je weer kracht om door te gaan en chris: als alles mis dreigt te gaan bij mij dan lees ik het boek Job en weet dat als ik echt geloof er na slechte tijden weer goede tijden komen. Heel veel sterkte!

Annie | 28 september 2011 | 10:53 | fd28e0

Chris,
Op http://www.christelijkehulpverlening.verzamelgids.nl/ kun je bepaalde christelijke hulpverlening aanvragen.
Iets voor jou?
Om wat direkter hulp te krijgen?
Groet Truida.

(admin edit: nieuwe link geplaatst)

Truida | 28 september 2011 | 12:26 | a54034

@chris,
Sorry verkeerd,
Het moet zijn,
http://www.christelijkehulpverlening.verzamelgids.nl

Truida | 28 september 2011 | 12:39 | a54034

@ Admin.
Bedankt!!voor de nieuwe link.
groet.

Truida | 28 september 2011 | 18:32 | a54034

geloof het woord van god. en geloof betekend simpelweg liefhebben, heb dus zijn woorden lief, laat elke gedachte die u denkt het woord van god zijn dat zal vruchten afwerpen in uw leven.

voor de zieken: zijn striemen (jezus zijn lijden) heeft ons genezing gebracht, door zijn lijden bent u gezond. dat is jou gedachten jou overtuiging. laat niet de gedachte :ik ben zo ziek, ik heb zo’n pijn” in je geest toe want die houdt de cirkel van ziek zijn in stand. de nieuwe gedachten “Zijn striemen zijn mijn genezing”, “zijn lijden is mijn gezondheid” “ik ben gezond”. dat moet u keer op keer denken en er niet aan twijfelen want het boek is waar ! ik ben ervan overtuigd.

wees niet bang als u ziek bent om nu ineens de gedachte van ziek zijn te veranderen in ik ben gezond. ik ben wel. maak u geen zorgen of dit wel of niet werkt, want als je twijfelt krijg je de twijfel maar ( geloof het = heb het lief ), zeg Dankjewel voor de genezing, dankjewel voor de gezondheid die ik wel heb. stop met klagen en huilen, Jubel en verheug u want dat is wat god van u wil. en dat begint met dankbaarheid.

dank god en u zal merken hoe fijn de vruchten zijn.

als je hulp nodig heb en met veel vragen zit Mail mij maar. vertel uw verhaal en ik zal u woorden van tegengif geven.

daar van zal u vruchten plukken zoals ook ik de vruchten heb geplukt! hahaha 😀
kom tot inkeer betekend VERANDER , begin van binnen, en het uit zich naar buiten.
binnen in u speelt alles af, DAAR is het koninkrijk van god, uw innerlijk zijn uw gedachten.
begin daarom elke gedachte met DANKJEWEL DAT… en ik weet zeker dat er geen negatieve gedachten erop volgt omdat je meestal pas dankbaar ben voor iets wat je goed doet voelen.

als ik zeg dankjewel, dan gaat mijn (en jouw) superieure brein op zoek naar positieve woorden die passen bij zo’n positief woord als dankjewel. want dankjewel dat ik ziek ben is totaal onlogisch.. dankjewel dat ik en zelfhelend goddelijk lichaam bent en dat uw kracht in mij is. dat is vanzelfsprekender! en logisch!

en ook weer, geduldig zijn, want gedachten zijn als zaadjes die moeten groeien.
kan een maand duren, kan ook met een week gebeuren. weet ook dat god u nooit meer geeft dan dat u aan kan, in vreugde/geluk maar ook in lijden.

u bent bedoeld om gelukzalig te zijn. Uw gedachten waar u de vrije wil in heeft gekregen bepalen dat. lees daarom het woord van god. en neem dat ter harte, Hou van het woord want als u dat doet, dan gelooft u. geef onze god Eer en vertrouw op god dat hij u antwoorden zal. want god is lief god is vrede god is genade god is genezing/gezondheid/welzijn god is uw vreugde. neem uw denkbeeld onder de loep over god. en vraag aan god of hij u wilt helpen het juiste denkbeeld te hebben over hem en ik weet zeker dat zijn woord alle verkeerde overtuigingen doorbreekt als een scherp zwaard. ik ben hier zeker van omdat ik het al ervaren heb. en het nu aan jullie bekend maak omdat ik ook wil dat u het ware geloof ontdek in Christus Jezus. zijn woord is betrouwbaar onderzoek en behoud het goede opdat het u vrucht zal geven.

sorry als ik het zo omslachtig getypt heb, ik hoop dat het jullie inzicht wat aanscherpt en begrijpt! gods lieve zegen en rust toegewenst aan allen die hier zijn! 🙂

raymond | 28 september 2011 | 19:32 | c2bdda

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiëren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.