Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Galaten 2:21

Ik verwerp Gods genade niet; als we door de wet rechtvaardig zouden kunnen worden, zou Christus voor niets gestorven zijn.

-- Galaten 2:21

2 reacties op de tekst van maandag 03 oktober 2011 – Galaten 2:21

Hallo iedereen,

blijkbaar is iedereen afwezig deze dagen door het schitterende zomerweer,bij ons in
Belgie is het exact 9O jaar geleden dat het op 1 oktober en 2oktober :26 graden wa
s?)zijn dit ook tekenen van de eindtijd,opwarming van de aarde ?

Mooie tekst vandaag over vrijheid in Christus,we kunnen de wet niet houden,maar Jezus heeft het wel volbracht! Amen ,we kunnen er niets zelf iets aan toevoegen,
goede werken of zo? Deze tekst zou mij moeten ‘rust ‘ brengen. Goedeavond.

Chris

Chris | 3 oktober 2011 | 21:38 | ba915d

@Chris en iedereen

Ik heb uit je reactie’s opgemaakt dat je vele spirituele zaken onderzocht hebt. Ik ben wel blij dat je deze tekst over de vrijheid in Christus goed begrijpt. Wat ik laatst bedoelde met “moet ik anderen of mijn kinderen wel het Woord leren” was de leer over de wet. Ik ben van mening dat als je in deze tijd de wet zou naleven een misdadiger bent. Goede werken merk je hier dus terecht op. Dit inzicht verwerf ik in Jezus woorden. (de evangeliĆ«n) Ik hoop dat je in Hem je rust zal vinden die iedereen verdient, hetzij als slaaf (religieus) of als vrije mens. Maak je verder niet druk over een eindtijd. Hanteer de waarschuwende woorden van Paulus je niet in te laten met mensen die zich verdiepen in visioenen.
Want wie zal het werkelijk zeggen? Het is nog steeds niet aan ons.
Goedenacht

Wolf | 4 oktober 2011 | 01:33 | f3f8ea

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.