Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Lucas 16:10

Wie betrouwbaar is in het geringste, is ook betrouwbaar als het om veel gaat, en wie oneerlijk is in het geringste is ook oneerlijk als het om veel gaat.

-- Lucas 16:10

3 reacties op de tekst van donderdag 20 oktober 2011 – Lucas 16:10

Ik wil nog even reageren op wat Chris Dinsdag zei, dat is voor mij weer een bevestiging van de Heer dank U Heer, van dat oudere echtpaar dal een hele tijd niet meer naar de kerk gaat,
Maar wat het belangrijkste is De Heer heeft het hun geopenbaart, en dan zegent deHeer het ook, Getuige zijn met hun leven in hun woonomgeving.
Dat ervaar ik ook, de Heer brengt mensen op mijn pad ik zoek ze ze zelf niet op, dat is Gods geest in ons die hij ons gegeven heeft op Pinksteren dat was toen en nu nog steeds Amen.
En Chris je hebt gelijk er is heel veel strijd vergeet niet dat er nog een tegenstander is die wil ons van God afhouden, maar gij geheel anders gij hebt Christus leren kennen na strijd is er overwinning, de Heer heeft ons geen kalme reis belooft, maar wel een behouden vaart.
Galaten 5 vers 5 want wij verwachten door de Geest uit het geloof, degerechtigheid waarop wij hopen.
Een beetje zuurdeeg doorzuurt het hele deeg, we moeten altijd allert zijn in de Geest er zijn mensen die zeggen nou dit is zo erg niet dat kan er wel mee door, nee gij geheel anders gij hebt Christus leren kennen, overleg alles met Hem, en onze Vader hij is onze Vader anrwoord altijd, Amen.
En Chris nog even dit over de problemen waar jij over sprak vergeet niet dat bij God alles mogenlijk is Financieel, gezondsheidsklachten breng het bij Hem, Hij zorgt voor ons hij is onze Vader, soms willen we dingen a la minuut, zo werkt de Heer niet, op zijn tijd, wij moeten erzelf ook klaar voor zijn, we hebben heel ons leven nodig om dingen afteleggen, en hij is bij machte veel meer te doen dan wij beseffen, en het gaat door geloof, Amen.
Ik wens iedereen een gezegende dag.
Elizabeth
j

Elizabeth Frijhoff | 20 oktober 2011 | 10:11 | 649c13

@Elizabeth,
Fijn dit te lezen,
Ook jou wens ik een gezegende dag.
groetjes Truida.

Truida | 20 oktober 2011 | 11:03 | a54034

Een glimpje in de toekomst!

“Het Lam dat geslacht is”, juichten zij, “is het waard om alle macht, rijkdom, wijsheid, kracht, heerlijkheid, lof en eer te ontvangen!”Openb.5:12]

In Openbaring 4en5 God geeft ons een dramatic glimpje in de toekomst en de heerlijkheid, die zal worden gegeven aan onze Verlosser. Amen! Jij en ik moeten erkennen en leven op een manier die getuigt dat Jezus is waardig aan de macht en rijkdom en wijsheid en de sterkte, en eer en heerlijkheid en de zegen te ontvangen nu in de dagelijkse gang van zaken in ons leven!

by faith in Christ our Redeemer.
Gods zegen allen

JB | 20 oktober 2011 | 15:23 | 85ef77

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.