Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

1 Tessalonicenzen 4:14

Want als wij geloven dat Jezus is gestorven en is opgestaan, moeten wij ook geloven dat God door Jezus de doden naar zich toe zal leiden, samen met Jezus zelf.

-- 1 Tessalonicenzen 4:14

Eén reactie op de tekst van donderdag 19 januari 2012 – 1 Tessalonicenzen 4:14

O de liefde die reddings plan trok!
O de genade,die het bracht tot de mens!
O de machtige kloof die God deed overbruggen op Golgotha!

Dezelfde genade die ons redt is de genade die ons behodt. Laat ons een kijk neemen op het kruis van Golgotha, zie je een lijdende Heiland? Je moet Hij is er. Zie je een Zonde-Drager?je moet Hij is er! De beste manier om God te zien is om te kijken op Golgotha. Als wij de Vader door het kruis zien we krijgen niet alleen om God te kennen,hier ontmoeten we de enige Redder de wereld zal ooit hebben of kennen. Amen! Als je verder wil leren dan raad ik jou een boekje gescreven door Woodrow Kroll:
TITLE: Seeing the Father Through the Cross. ISBN:0-8474-0947-3

You’ll learn why Christ had to pay the price for our sin,and you’ll discover the magnitude of the Fathjers’s love in His gift to us of salvation. Back to the Bible:-)God loves you and so do we have a blessed day!

JB | 19 januari 2012 | 15:11 | 85ef77

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.