Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Hebreeen 13:15-16

Laten we met Jezus’ tussenkomst een dankoffer brengen aan God: het huldebetoon van lippen die zijn naam prijzen, ononderbroken. En houd de liefdadigheid en de onderlinge solidariteit in ere, want dat zijn offers waarin God behagen schept.

-- Hebreeen 13:15-16

Eén reactie op de tekst van dinsdag 17 april 2012 – Hebreeen 13:15-16

Is het niet geweldig dat wij met onze lippen God een offer kunnen brengen en hem daar mee hulde(eer)brengen.
(De lippen van ons hart” echtheid)
We worden door Paulus op geroepen om dit toe te passen. God is hier blij mee, maar geeft ook aan hoe blij Hij is als wij de vrucht van lippen die Zijn Naam belijden ook de weldadigheid mededeelzaamheid, goed te doen en elkaar te helpen.; aan zodanige offeranden heeft God een welbehagen want dat zijn de offers die God welgevallig zijn.

Klasse he je mag je zelf zijn en je hoeft je niet bewijzen en door zijn liefde in ons zijn we in staat om dit te leren toe te passen
Daarom zegt de schrift.; dat wij God lief hebben, omdat Hij ons eerst heeft lief gehad.

You are an awesome God
fans

frans | 17 april 2012 | 14:53 | 57226b

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.