Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

2 Timoteus 2:11-12a

Deze boodschap is betrouwbaar: Als wij met hem gestorven zijn, zullen we ook met hem leven; als wij volharden, zullen we ook met hem heersen.

-- 2 Timoteus 2:11-12a

Eén reactie op de tekst van zaterdag 12 mei 2012 – 2 Timoteus 2:11-12a

Deze boodschap is betrouwbaar: Als wij met hem gestorven zijn, zullen we ook met hem leven; als wij volharden, zullen we ook met hem heersen. — 2 Timoteus 2:11-12a

Ja zijn woord is betrouwbaar en we zijn met hem gestorven en opgestaan en leven.
Gal 2:20.

Ook met Hen heersen.
Geweldig he dat wij autoriteit van Hem ontvangen om net als Jeshua te heersen over de machten van satan, zijn enegelen en de mensen die gebruikt en misbrukt tegen ons.

We mogen dus leren positie te nemen tegen deze machten in Zijn Autoriteit die Jij ons geven wil. Het sttaat vast, zeker weten, een belofte voor ons.

Nu nog leren ontvang, uit pakken, ons toe eigenen en leren toe te passen.

Dank Heer ik zie er naar uit net als in Matt 10 en Mark 16
whauw
Thanks, frans

frans | 12 mei 2012 | 13:35 | cc9518

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.