Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Romeinen 12:14-15

Zegen uw vervolgers; zegen hen, vervloek hen niet. Wees blij met wie zich verblijdt, heb verdriet met wie verdriet heeft.

-- Romeinen 12:14-15

Zegen uw vervolgers; zegen hen, vervloek hen niet. Wees blij met wie zich verblijdt, heb verdriet met wie verdriet heeft. — Romeinen 12:14-15

Heere wat Paulus hier zegt is een waarheid als een koe.

Het is makkelijk om het te lezen, te zeggen, maar uitvoeren is andere koek. We roepen dit makkelijk, maar zodra het op echt vergeven aan komt, kunnen we meestal niet uitvoeren wat Paukus hier zegt.

Alleen door de H.G kunnen , ik,wij, dit volbrengen.

Help ons Heere om dit als het er op aan komt om dit toe toepassen in ons leven dit ook mogen en kunnen toepassen opdat de wereld zal zien dat wij zonen en dochters zijn van de Allerhoogste God en een ware getuigen van U zijn en zij positief jaloers worden en dat ook willen hebben .

Er zijn misschien mensen die hierin al ver zijn,maar ik zeker nog niet.

Help ons om dit schrift gedeelte te lezen, te, kauwen, te eten en toe te passen, want U zegt het dit niet voor niets door Paulus heen. Het geldt zeker ook voor ons.

Er zijn genoeg mensen die anderen (ver)oordelen, beter weten en zelf de vruchten niet hebben van de H.G. Het anderen knechten terwijl we vrij zijn. Helpons om anders te zijn door te leren doen door De H.G, zoals Paulus hier aan geeft.

Dank voor deze bemoediging,opdracht,en belofte dat we dit kunnen leren toepassen en niet bij woorden en lezen blijft. Ik zie er naar uit als het gebeurt dat ik, wij door U geest dit kan en mag doen
frans

frans | 23 mei 2012 | 13:15 | cc9518

Hallo Frans,
Ben het met je eens dat dit beslist geen gemakkelijke opdracht is van de Heer.
Gelukkig zl Hij ons als het zo ver is helpen om het te doen en zullen we toch de overwinning behalen.
Gods zegen toegewenst.
Groetjes van
Corrie

Corrie O | 23 mei 2012 | 14:43 | 870913

Reacties gesloten