Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

2 Korintiers 3:17-18

Welnu, met de Heer wordt de Geest bedoeld, en waar de Geest van de Heer is, daar is vrijheid. Wij allen die met onbedekt gezicht de luister van de Heer aanschouwen, zullen meer en meer door de Geest van de Heer naar de luister van dat beeld worden veranderd.

-- 2 Korintiers 3:17-18

Welnu, met de Heer wordt de Geest bedoeld, en waar de Geest van de Heer is, daar is vrijheid. Wij allen die met onbedekt gezicht de luister van de Heer aanschouwen, zullen meer en meer door de Geest van de Heer naar de luister van dat beeld worden veranderd. — 2 Korintiers 3:17-18

waar de Geest van de Heer is, daar is vrijheid. Ja Heer waar U waarlijk bent daar is echte Liefde, dus echte vrijheid. Als U daar bent zal er geen manipulatie of knechten zijn, want Waar U bent is echte vrijheid en Uw waarheid maakt ons nog meer vrij, want wij zijn zonen en dochters van U geworden.

Wij allen die met onbedekt gezicht de luister van de Heer aanschouwen,
Dank Heer dat wij geen bedekking meer hebben op ons gezicht en dat we U HEERLIJKHEID MOGEN ZIEN

zullen meer en meer door de Geest van de Heer naar de luister van dat beeld worden veranderd.
Ja HEER dat wij zullen veranderen naar het beeld en dat Uw heerlijkheid in ons zal weerspiegelen van heerlijkheid tot heerlijkheid net als de geest des Heren.

Wauh wat een belofte. Dank Heer dat u dit door ons heen wilt doen.
Ik kan alleen mijn hart openen en zeggen kom Heer doe Uw werk in mij, dan zal ik Uw heerlijkheid door mij, jou, ons gaan schijnen als wij U de ruimte geeft die U nodig heeft om dit te volbrengen.

Dank U dat u ons, mij hierbij gaat helpen.
Toda Adonai Dank U HEER
frans

frans | 24 mei 2012 | 13:02 | cc9518

-cut-

Ed Lammers | 25 mei 2012 | 07:16 | 6a98a6

Reacties gesloten