Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Spreuken 15:1

Een vriendelijk antwoord doet woede bedaren, krenkende woorden wakkeren toorn aan.

-- Spreuken 15:1

Eén reactie op de tekst van donderdag 28 november 2013 – Spreuken 15:1

Wat kunnen wij mensen toch af en toe verschrikkelijk te keer gaan. En het maakt niet uit of je nou christen bent of moslim en of jood, het komt meer voor als het je lief is. Ik denk zelf dat het in onze natuur zit. Een ander is even lekker treiteren. Maar wees nou eens eerlijk, lost het wat op? Nee, het wordt alleen nog maar erger. Want door onze schuld is God verder weg dan ooit. Maar als we lief zijn voor elkaar en elkaar helpen dan zal God ook ons daarbij helpen.
Ik wens u en de uwen een gezegende dag.

Rene Blom | 28 november 2013 | 12:51 | c39cf6

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.