Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Psalmen 30:12-13

U hebt mijn klacht veranderd in een dans, mijn rouwkleed weggenomen, mij in vreugde gehuld. Mijn ziel zal voor u zingen en niet zwijgen. HEER, mijn God, u wil ik eeuwig loven.

-- Psalmen 30:12-13

Eén reactie op de tekst van zondag 01 december 2013 – Psalmen 30:12-13

We hebben allemaal onze rouw. Ik persoonlijk ook. 37 jaar geleden zo ongeveer met de geboorte van onze eerste zoon. ik kan niet zeggen dat ik op dit moment elke dag aan hem denkt maar wekelijks zijn er periodes dan gaan mijn gedachten naar hem uit. Hoe zal het leven er uit zien als hij nu nog in leven was. Zou het net zo zijn als de andere 2 kinderen. Maar daar hoef ik niet bij stil te staan.
Ik heb immers geleerd door het geloof dat hij het beter heeft dan wie dan ook. Daarom ben ik blij dat ook Hij dat rouwkleed heeft weggenomen. Dat ook mijn ziel voor de Heer mag zingen.
Het is vandaag eerste advent, dat we mogen uit zien naar de geboorte van de Here Jezus, dat we Zijn verjaardag mogen vieren. Maar bovenal dat wij mogen uit zien naar Zijn wederkomst.
Ik wens u en de uwen een gezegende zondag.

Rene Blom | 1 december 2013 | 13:02 | c39cf6

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.