Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Openbaring 11:15

Toen blies de zevende engel op zijn bazuin. In de hemel klonken luide stemmen, die zeiden: ‘Nu begint de heerschappij van onze Heer over de wereld, en die van zijn messias. Hij zal heersen tot in eeuwigheid.’

-- Openbaring 11:15

Eén reactie op de tekst van zondag 28 december 2014 – Openbaring 11:15

De oordelen, die als straf over de mensheid hebben gewoed, maar nog meer om op te roepen tot bekering, hebben de mensheid in al zijn volheid getroffen. (Hoofdstuk 8+9). Nog enkele rampen volgden in hoofdstuk 10 waarna in hoofdstuk 11, waar we nu beland zijn, de prediking van het Evangelie en haar ontvangst en het antwoord van de wereld hierop beschreven wordt. Het einde wordt op gewezen maar is er nog niet. Wel wordt hier in de hemel een feest gehouden betreffende de komende eeuwigheidtoestand. God heeft getoond dat Hij Koning was en Hij heeft alle tegenstand te neer geslagen. Zijn heerschappij is nu voor altijd zichtbaar geworden. Meer commentaren op onze website voor alleenstaanden: www. alleensamen.org

Klaas Roorda | 28 december 2014 | 07:12 | f3ed5c

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.