Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Romeinen 3:21-22

Gods gerechtigheid, waarvan de Wet en de Profeten al getuigen, wordt nu ook buiten de wet zichtbaar: God schenkt vrijspraak aan allen die in Jezus Christus geloven. En er is geen onderscheid.

-- Romeinen 3:21-22

Eén reactie op de tekst van zaterdag 04 juli 2015 – Romeinen 3:21-22

De macht van het satanische geld.
Waar is de mensheid mee bezig? Mensen die met pensioen zijn die een werkzaam leven er op hebben zitten kunnen best nog wat vrijwillegerswerk doen. Niets mis mee. Maar het wel minder als er daardoor beroepskrachten eruit moeten. En dat wat momenteel in de zorg gebeurt. Terwijl er achter de schermen met geld wordt gesmeten.
Het wordt misschien nog niet hardop gezegd, maar als je economisch niet meer van waarde bent dan maar dat spuitje.
Wat ben ik dan blij met onze tekst voor vandaag.Dat God ons vrijspraak schenkt door Zijn zoon Jezus Christus. Er is bij Hem geen onderscheid.
Een gezegende dag.

Rene Blom | 4 juli 2015 | 14:01 | c39cf6

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.