Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

1 Johannes 4:18

De liefde laat geen ruimte voor angst; volmaakte liefde sluit angst uit, want angst veronderstelt straf. In iemand die angst kent, is de liefde geen werkelijkheid geworden.

-- 1 Johannes 4:18

Eén reactie op de tekst van donderdag 23 juli 2015 – 1 Johannes 4:18

‘Geloof,Hoop,en Liefde:Waarvan De Liefde Het Grootst is’:Zo is mij gezegd.Maar is deze niet tevens Het Moeilijkst en Meest Ondoorgrondelijk?Echte pure Liefde tussen mensen is al bijna niet te begrijpen;Hoe Moeilijk is De Liefde van Onze Hemelse Vader en Schepper dan wel niet te bevatten…Lieve Heere leert U mij Alstublieft Uw Grootse Liefde doen begrijpen opdat ik geen angst meer kennen zal.Amen.

patricia langstraat | 23 juli 2015 | 09:05 | 2cd8f9

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.