Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

2 Korintiers 13:4

Dat hij gekruisigd werd past bij zijn zwakheid, maar nu leeft hij door Gods kracht. Wij apostelen zijn net als Christus zwak, maar u zult merken dat wij net als hij leven door Gods kracht.

-- 2 Korintiers 13:4

Ik kan me nauwelijks voorstellen dat de ware God een spel met ons speelt, de God der Waarheid en gerechtigheid waar geen bedrog is. Is hij nu de Vader of de zoon.

Kan God zichzelf doden en zichzelf dan weer een opstanding uit de doden geven. Dan was Hij dus niet echt dood maar heeft hij dat voorgewend! Raar spelletje.
God is nooit slaaf geweest maar Jezus Christus wel!
Fil 2:7 zegt dat Jezus slaaf en mens is geworden, nou lager kan je niet zakken als één na machtigste persoon in het universum, Gods meesterwerker (Spr.8).

De ware God zal zich niet verlagen tot een slaaf of mens hij is immers de Almachtige omdat hij alles heeft geschapen evenals Jezus door hem geschapen is (Openb4:11).

God heeft geen begin gehad en heeft ook geen einde, Jezus wel…….
Spr.8:22 zegt over Jezus dat Jehovah hem heeft voortgebracht als het begin van Zijn weg…

Ed Lammers | 29 januari 2016 | 07:54 | 8fc856

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiëren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.