Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Psalmen 130:7-8

Israel, hoop op de HEER! Bij de HEER is genade, bij hem is bevrijding, altijd weer. Hij zal Israel bevrijden uit al zijn zonden.

Geen reacties op de tekst van woensdag 05 maart 2008 – Psalmen 130:7-8

Na in de vorige dag enkele tegengeslagen te hebben geïncasseerd wordt ik weer vredevol van binnen door deze tekst. Ondanks alle stormen die wij als Christenen mogen of ik persoonlijk mag ervaren, wordt ik zo vroeg op de nieuwe dag verblijd met een tekst van hoop, genade en bevrijding. Al het goede komt van God, ook in de moeilijke momenten! Hij geeft kracht wanneer wij het zelf niet meer aankunnen en rust om met die lastige zaken om te gaan, ook al valt het niet altijd mee. Mijn hoop, geloof en vertrouwen is in Hem de eeuwige God en vader die beloofd heeft zijn kinderen nimmeer te begeven of te verlaten!

Jessey | 5 maart 2008 | 01:30 | 179a91

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiëren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.