Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Psalmen 25:4-5

Maak mij, HEER, met uw wegen vertrouwd, leer mij uw paden te gaan. Wijs mij de weg van uw waarheid en onderricht mij, want u bent de God die mij redt, op u blijf ik hopen, elke dag weer.

Leven in en vanuit gebed, elke dag weer dankbaar zijn voor de nieuwe dag, dat is wat ik onder meer geleerd heb de afgelopen jaren. En waarom? Omdat God mij zowel fysiek als geestelijk gered heeft in perioden van diepe duisternis. Zie hiervoor ook MijnGetuigenis.nl.
Zijn Woord is waar, Hij Zelf is waar!

Hans | 6 maart 2008 | 09:10 | 6ff63d

Wijs mij de weg van Uw waarheid en onderricht mij,

Dit is een fantastische tekst die eigenlijk voor elke dag bedoeld is.
Het punt is dat in elke leugen altijd wel een beetje waarheid zit. Al heb je een goed verhaal dat 99% procent waar is, die ene procent maakt het een leugen.
Dit vindt ik best moeilijk de laatste tijd. Wat zijn zuivere, betrouwbare en reine bronnen waar je je hoop en kracht uit kan halen?
Welk onderricht is echt nuttig en goed voor mij? Moet ik kritischer zijn?

Eén ding weet ik wel; Gods leer, Gods wegen, Gods paden, en Gods onderricht zijn zo zuiver dat ik er niet aan hoef te twijfelen. Dan kan ik zo kritisch zijn als ik wil, maar Hij heeft toch wel gelijk. Nu is het alleen een kwestie van er in geloven, er in hopen, en er in vertrouwen!

RIX | 6 maart 2008 | 09:43 | 01610d

Reacties gesloten