Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Kolossenzen 3:23-25

Wat u ook doet, doe het van harte, alsof het voor de Heer is en niet voor de mensen, want u weet dat u van de Heer een erfenis als beloning zult ontvangen – uw meester is Christus! Maar iedereen die onrecht doet zal daarvoor boeten, en daarbij wordt geen onderscheid gemaakt.

2 reacties op de tekst van woensdag 12 maart 2008 – Kolossenzen 3:23-25

Maar iedereen die onrecht doet zal daarvoor boeten, en daarbij wordt geen onderscheid gemaakt.

Jammer dat de tekst zo eindigt, maar toch WEER goed om over na te denken. Wat ik denk is dat dit vooral geld voor mensen die echt bewust nee zeggen tegen God en Hem niet willen kennen. Die hun eigen zin doen. Wij als christenen mogen weten dat er straks geen veroordeling meer is omdat we in Christus zijn. Maar niet iedereen is in Christus en onder de genade en Zijn bloed. Mij doet het pijn om te weten dat mensen die niet in Jezus geloven naar de hel gaan. Want wie de Zoon heeft, heeft het leven. Wie de Zoon niet heeft, heeft het leven niet. (1 Johannes 5:12)
Laten we bidden dat er mensen in onze families worden geraakt door Jezus. Laten we bidden dat er vrienden of vriendinnen op de goede Weg komen! De Weg van het LEVEN!

Onze Meester is inderdaad Christus, maar niet alleen van ons christenen… ook van de rest van de wereld.

RIX. | 12 maart 2008 | 08:29 | 01610d

In de statenvertaling wordt ipv boeten het woordje ‘dragen’ gebruikt. Gelukkig hoeven zij die in Hem geloven de stráf niet meer te dragen, over hun onrecht. Maar soms kan het wel zijn, dat wij de gevolgen van ons onrecht moeten dragen hier op aarde, denk je ook niet? Ik bedoel: Het kan je pijn doen, als je beseft dat je onrecht hebt gedaan, waar Hij voor lijden moest.

Overigens, bidden voor vrienden en familie is heel belangrijk. En hen wáárschuwen! (Ezechiel 33: 1/12 ev. Vooral vers 8 en 9) Het raakte mij toen ik dat las. Dat God het zó belangrijk vind, dat wij onze medemens waarschuwen…

Brt | 12 maart 2008 | 17:49 | 63c148

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiëren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.