Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

1 Tessalonicenzen 3:13

Moge de Heer u door die liefde kracht geven, zodat u zuiver en heilig voor onze God en Vader zult staan wanneer onze Heer Jezus komt met al de zijnen. Amen.

2 reacties op de tekst van vrijdag 21 maart 2008 – 1 Tessalonicenzen 3:13

door DIE LIEFDE kracht geven

Dat zie ik als Goddelijke liefde… Agape…

zodat u zuiver en heilig voor onze God en Vader zult staan wanneer onze Heer Jezus komt met al de zijnen. Amen.

We mogen er dus vanuit gaan dat die Goddelijke liefde ons heilig en zuiver maakt.
Ik heb echt super veel zin in pasen! Ik ga uitgebreid vieren dat Jezus is gestorven en opgestaan! Ik heb vandaag Paasfeest op school… hopelijk word het een gaaf feest! Dat iedereen wat van Hem mag ervaren!

RIX | 21 maart 2008 | 10:46 | 01610d

Vandaag – Goede Vrijdag – denken we terug aan het offer dat onze Heer aan het kruis gebracht heeft. Daarmee heeft God Zelf voor ons de weg geopend naar de hemel. Dat is inderdaad pure Liefde, Agape Liefde. Daar ben ook ik Hem enorm dankbaar voor. Daarom kunnen we overmorgen Pasen vieren…

Waar deze tekst ook op wijst is de opname van hen die in Christus zijn. Jezus komt immers (spoedig) terug op de wolken om Zijn kinderen in een oogwenk thuis te halen. Ook daar kijk ik naar uit.
Maar ik hoop wel dat er nog velen de keuze zullen maken om de controle over hun leven uit handen te geven aan de Ware Kapitein en Loods, om wedergeboren te worden, om een persoonlijke Paaservaring mee te maken. Zijn Liefde is onze overgave, onze heiliging immers meer dan waard?!

Hans | 21 maart 2008 | 14:55 | cac8ac

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.