Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Hebreeen 13:8

Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid!

Eén reactie op de tekst van donderdag 10 april 2008 – Hebreeen 13:8

Halleluja! In deze tijd van voortschrijdende techniek en wetenschap is en blijft er één Fundament dat onveranderlijk vast staat. Daarop mogen we ons leven bouwen…

In het afgelopen jaar hebben we in onze kerk diverse malen ervaren dat God nog steeds mensen geneest van allerlei ziekten en angsten. Toen Jezus als mens op aarde rondliep schonk Hij mensen genezing en bevrijding. Als Hij altijd Dezelfde blijft, zal Hij dat dus nog steeds doen.
Daarom wil ik ieder die in nood zit bemoedigen en uitdagen. Hij zei immers: “Kom tot Mij allen die vermoeid en belast zijt en Ik zal u rust geven” …

Hans | 10 april 2008 | 08:10 | 6ff63d

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiëren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.