Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Psalmen 27:11

Wijs mij uw weg, HEER, leid mij op een effen pad, bescherm mij tegen mijn vijanden,

2 reacties op de tekst van dinsdag 20 mei 2008 – Psalmen 27:11

“Op het kruispunt waar we Gods roepstem horen, kijken we uit over twee wegen die allebei een andere kant opgaan. De eerste weg maakt al snel een bocht en verdwijnt uit het zicht. We kunnen niet goed zien waar hij naartoe gaat, maar er hangen dreigende wolken in de buurt.” … “de andere weg. Die gaat rechtdoor, zo ver als we kunnen zien. De eerste pleisterplaats ligt op redelijke afstand. Elke kilometer is zorgvuldig gemarkeerd met een bordje dat succes belooft op het volgende stuk van de reis, zolang we maar nauwgezet de instructies volgen.”

Dit is wat ik vanmorgen las in “De strijd om je hart” van Brent Curtis.
We mogen God volgens mij uiteraard wel bidden om leiding en bescherming, maar niet – zoals vaak wel lijkt te gebeuren – op onze voorwaarden. De brede – en ogenschijnlijk effen – weg leidt immers tot verderf, terwijl de smalle – bochtige – weg via de smalle poort naar Gods Koninkrijk leidt.
Steeds meer kom ik er ook zelf achter dat het goed is om in gebed te luisteren naar wat mijn hart me ingeeft. Op die manier kan God ons allen denk ik de Weg wijzen.

Hans | 20 mei 2008 | 07:55 | 6ff63d

Dit is een gave tekst! God gaat mij ook leiden door mijn examen heen! Geweldig hoe de Heer werkt!
Voor alle jongeren die examen doen:

Vader ik breng deze jongeren voor Uw troon!
Ik bid U dat ze kracht mogen ontvangen, inspiratie, geduld en rust zodat ze ontspannen hun examen kunnen maken!. Heer zorg dat ze niet afgeleid raken! Het is altijd mogelijk om te vragen… wilt U geven wat sommigen niet verdienen? Vaak denken we dat we alles zelf moeten doen, maar zonder U zijn we helemaal niks. U bent namelijk Degene die ons de adem inblies! U heeft ons geweven in de moederschoot! U heeft een plan voor de toekomst! U heeft een plan voor alle jongeren die van U zijn in deze generatie! 😀 Volbreng het plan! Zegen ze allemaal in deze tijd en de rest van hun leven! Zegen ook de oudere mensen Vader. Ook de wat ouderen hebben zo hun eigen zaken zoals hun baan, geld, kinderen, relaties, familie of wat dan ook. Heer ik leg het in Uw handen! AMEN! 😀

Gods zegen!

RIX | 20 mei 2008 | 10:30 | 01610d

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiëren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.