Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Jozua 1:9

Ik gebied je dus: wees vastberaden en standvastig, laat je door niets weerhouden of ontmoedigen, want waar je ook gaat, de HEER, je God, staat je bij.

Eén reactie op de tekst van vrijdag 30 mei 2008 – Jozua 1:9

Deze tekst, is een tekst die we hadden op een Herikon reunie.
De Herikon is een kamp in Gelderland waar je goede pittige bijbelstudies krijgt waar je echt diep over na moet denken. Het is er daar ook heel mooi en er zijn gave activiteiten. Maar genoeg reclame –

Wat ik dus wil zeggen is dat ik daar heel vaak heen ga om m’n ECHTE vrienden te ontmoeten waarmee ik altijd heel veel lol heb. Nu zijn die gasten van de Herikon een keer bij m’n vriendin thuis gekomen en toen hebben we met elkaar een hele gezellige tijd gehad. En toen was deze tekst gewoon DE hoofdtekst van het weekend.

Wat is Gods woord toch krachtig : want waar je ook gaat, de HEER, je God, staat je bij.
Dat is een belofte!
Dank U Heer!

Rix

RIX | 30 mei 2008 | 10:41 | 01610d

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.