Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Psalmen 93:5

Uw uitspraken zijn betrouwbaar. Heiligheid is van uw huis het sieraad, HEER, tot in lengte van dagen.

Eén reactie op de tekst van woensdag 25 juni 2008 – Psalmen 93:5

Wow dit is eigenlijk best wel gaaf als je er even over nadenkt.
Ik werk zelf op de markt. Ik breek kraampjes af op Rotterdam Blaak. Maar die gasten daar geloven allemaal niet. Ik heb nu echt al zo vaak over de Here Jezus verteld dat één op een gegeven moment zei: ‘eigenlijk SIERT het je wel’.

Nu staat er in deze tekst dat heiligheid het sieraad is van de Heer Zijn huis. Maar ik zie het zo: ‘Ik ben een huis… een tempel… waar de Heilige Geest in woont.’ Dat kan iedereen als het goed is zien. Als het goed is ziet iedereen een sieraad wat eigenlijk staat voor heiligheid… maar is toch aantrekkelijk!

Gave tekst!

RIX | 25 juni 2008 | 11:16 | 01610d

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiëren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.