Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Spreuken 28:13

Wie zijn fouten verbergt, zal geen voorspoed kennen, wie ze toegeeft en vermijdt, krijgt vergeving.

2 reacties op de tekst van zondag 29 juni 2008 – Spreuken 28:13

Dat is echt een mooie tekst voor vandaag, want wat kunnen wij veel fouten maken zeg :P. Maar alle dank aan de Here Jezus dat Hij al onze fouten op zich heeft genomen! En nog veel meer dan onze fouten!

RIX | 29 juni 2008 | 09:24 | 01610d

Inderdaad een bijzondere tekst. Ik heb ook lopen nadenken en mediteren over de inhoud hiervan. Dank zij God mag ik zover in het geestelijke zijn gegroeid dat ik mijn fouten zie, erken en ook bij de Here Jezus neer leg. Het is nog steeds echter een hele opgave om die te vermijden, want wat doe je tegen fouten als bijvoorbeeld ongeduldigheid, ongedurigheid, of irritatie aangaande bepaalde mensen of dingen? Het gevoel komt afhankelijk van de situatie een gegeven moment opdrijven en ik weet dan gelijk, oh nee dit gaat niet goed en dan begin ik te bidden voor kracht van God, maar toch… dan ben je helaas al ongeduldig geworden en dat probeer(de) je juist uit alle macht te vookomen!! God zij dank dat ik weet dat Hij naar het hart kijkt en weet dat wij niet bewust aan deze fouten toegeven waardoor wij echt vergeving mogen ontvangen. Daarom zie ik uit naar de vervulling van de beloftes van God en dus het moment dat wij allen, zijn wedergeboren en aangenomen kinderen, bij Hem in het Hemele koninkrijk mogen zijn waar we geen fouten, beperkingen of belemmeringen meer zullen hebben. Alles is dan perfect! Glorie voor de naam van God en Jezus zijn gezalfde!!

Jessey | 1 juli 2008 | 00:50 | cccd73

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.