Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Psalmen 37:7-8

Blijf kalm en wacht op de HEER, erger je niet aan wie slaagt in het leven, aan wie met listen te werk gaat. Wind je niet op, laat je woede varen, erger je niet, dat brengt maar onheil.

Eén reactie op de tekst van maandag 14 juli 2008 – Psalmen 37:7-8

Dank u Heer, u bent de Eeuwige en rechtvaardige God die gerechtigheid lief heeft. Ook al is het soms moeilijk om te wachten is mijn bede dat u uw kinderen bewaar voor al hetgeen dat niet in uw plan past. Dat wij onze ogen op u gericht mogen houden en uw woorden van wijsheid, leven en kracht in onze harten mogen griffen. Vader in de hemel ik dank u bovenal voor de vrede die u schenkt aan hen die op u vertrouwen! Echte vrede maakt dat het wachten niet als last wordt ervaren maar een tijd van geestelijke groei.

Jessey | 14 juli 2008 | 17:49 | cccd73

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.