Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Ezechiel 36:26

Ik zal jullie een nieuw hart en een nieuwe geest geven, ik zal je versteende hart uit je lichaam halen en je er een levend hart voor in de plaats geven.

Eén reactie op de tekst van maandag 11 augustus 2008 – Ezechiel 36:26

Dat is een inspirerend element van Gods bijdrage aan ons leven, als wij ons bekeren. Jezus noemt het in Zijn gesprek met Nicodemus “wedergeboren worden”. Mijn ervaring is dat het leven als vrijgekocht christen veel beter is dan het leven in de verstenende verslaving van angst, pijn en andere gevolgen van de zonde. Daarvoor ben ik God alle dank en eer verschuldigd…
Ik heb hierover ook een (engelstalig) gedicht geschreven: Home from now on. Dit is te vinden op pagina “\gedichten\leven als christen” van mijn website-in-aanbouw http://www.dichterbijGod.eu.

Hans | 11 augustus 2008 | 08:29 | 6ff63d

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.