Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Fout in de incasso-opdracht van maart/april

Gepubliceerd: woensdag 21 december 2016

Stichting Dagelijks Woord werd op 20/12/2016 geattendeerd op een fout in de incasso-opdracht van april 2016. Donateurs die in maart 2016 een donatie deden via incasso zagen een maand later het bedrag nogmaals afgeschreven worden.

Ons boekhoudprogramma maakt een .xml bestand wat we importeren bij de bank. Waarschijnlijk is door een menselijke fout het bestand van maart niet als voltooid gemarkeerd. Hierna werden de ‘openstaande’ betalingen van maart in april nogmaals uitgevoerd. Uit handmatige controle lijkt het om slechts vier donateurs te gaan, maar zowel het boekhoudprogramma als de bankafschriften geven geen definitief bewijs hiervan.

We hebben een mail verstuurd naar de donateurs waar wij denken dat het om gaat. Heeft u in maart ook een donatie via incasso gedaan, dan kunt u op uw afschriften van maart/april controleren of dit ook bij u fout is gegaan. Is dit bij u het geval, neem dan alstublieft contact op via het contactformulier. Vermeld alstublieft uw rekeningnummer, uw naam en het bedrag waarom het gaat.

« Meer nieuwsitems

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.