Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Problemen Android-app

Gepubliceerd: dinsdag 14 mei 2019

Sinds het weekend van 4-5 mei zijn er wat problemen met de Android App. Op deze datum verliep er een beveiligingscertificaat. Het nieuwe certificaat bleek niet volledig vertrouwd te worden door oudere Android toestellen, met name Android 4.

Gebruikers die de app opnieuw probeerden te installeren, liepen vervolgens ook nog tegen een tweede probleem aan: de hoofd-server vereist TLS1.2, wat oudere Android-versies niet ondersteunen. Als tijdelijke oplossing is TLS1.0 (een verouderde beveiligingsstandaard) nu ook weer toegestaan.

Er wordt hard gewerkt aan permanente oplossingen.

« Meer nieuwsitems

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.