Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Problemen bereikbaarheid Ziggo

Gepubliceerd: woensdag 17 januari 2024

Er is momenteel een probleem met aflevering van e-mails bij klanten van Ziggo. E-mailadressen binnen de volgende domeinen kunnen we nu niet bereiken:
@casema.nl
@chello.nl
@home.nl
@quicknet.nl
@upcmail.nl
@ziggo.nl
of een van de andere domeinen van Ziggo

We werken aan een oplossing.

Update: Het probleem is opgelost. Een 10+ jaar oude bug in onze verzendsoftware stuurde soms één ongeldig teken mee in de mails. Dit kwam aan het licht nadat Ziggo aanpassingen aan haar mailserver had gemaakt.

Update: Het probleem wat vorige week speelde, is vorige week opgelost. Ontvangt u als Ziggo klant nog steeds geen mail, dan ligt dat bij de regels die het spamfilter van Ziggo op de mails toepast. Bij het probleem van 17 januari werd de mail “aan de poort” geweigerd. Momenteel laat Ziggo de mails wel door de poort, maar verdwijnen ze daarna in de spambox of zelfs helemaal.

Update 29 januari 2024: Ziggo weigert de ontvangstproblemen te behandelen. Ziggo verwijst onze techneuten naar hun community, maar de community heeft geen inzicht in de logs en instellingen van de Ziggo mailserver. Verder helpt Ziggo ons niet.

Ontvangt u als Ziggo klant Dagelijks Woord niet? Dan kunt u het beste direct contact opnemen met Ziggo via de klantenservice of 0900-1884.

Komt u er niet uit met Ziggo? Dan is de Dagelijks Woord app misschien een goed alternatief.

« Meer nieuwsitems

Eén reactie op de tekst van Problemen bereikbaarheid Ziggo

Beste.
Via ziggo heb ik oplossing voor ontvangst gekregen.
Ga naar je email en de spam map, maak de betreffende spam open en druk op de 3 puntjes daar is optie aangeven dat het geen spam mail is. Veel succes, en we kunnen weer genieten van ons daaglijkswoord!
Met vriendelijke groet.

Josien van der zee | 2 februari 2024 | 20:46 | 8b2d7e

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiëren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.