Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Storing e-mail

Gepubliceerd: dinsdag 29 december 2020

Geen bijbeltekst ontvangen? Deze morgen zijn er problemen met het afleveren van de bijbeltekst via de e-mail bij diverse providers. U hoeft niet te melden dat u deze ochtend nog geen bijbeltekst heeft ontvangen.

Het probleem is dat de mailserver waarvandaan wij bijbelteksten versturen op een publieke zwarte lijst is gekomen op basis van IP-nummer. Deze zwarte lijst wordt met name gebruikt door kleinere providers en door Apple (@me.com en @icloud.com). De beheerders van deze zwarte lijst weigeren vooralsnog de mailserver van de lijst af te halen.

We hopen dit met een paar dagen alsnog op te kunnen lossen, maar kunnen op dit moment het probleem nog niet verhelpen.

Update 31-12-2020: Het probleem is voor de meeste kleine providers ondertussen opgelost. Apple weigert nog steeds onze mails.
Update: 01-02-2021: We hebben een work-around. Al het mailverkeer moet de komende uren weer op gang komen, zij het via een omweg.

« Meer nieuwsitems

Eén reactie op de tekst van Storing e-mail

Ook gisteren niets ontvangen.

Johan van leeuwen | 26 september 2022 | 09:58 | 9464f5

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.