Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Vertalingen verschoven

Gepubliceerd: zaterdag 30 november 2019

Door een menselijke fout is de tekst van 30 november 2019 verschoven. De tekst van vandaag was Jeremia 31:33-34. Vers 33 is voor iedereen uit de juiste vertaling overgenomen. Vers 34 echter is voor enkele vertalingen verschoven: Zo kregen lezers van de NBG’51 vertaling vers 34 uit de BGT-vertaling toegestuurd, en lezers van de Herziene Statenvertaling kregen een stuk van de Willibrordvertaling toegestuurd.

Hoewel de tekst niet in alle gevallen volledig uit de juiste vertaling kwam, was wel 100% van de tekst afkomstig uit een officiƫle bijbelvertaling.

Op de website is dit ondertussen gecorrigeerd. Voor eenmaal verstuurde e-mails, berichten in de apps en andere kanalen kunnen we dit echter niet corrigeren.

Onze excuses voor het ongemak.

« Meer nieuwsitems

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.