Waarom staat hier geen advertentie?

Stichting Dagelijks Woord
Dagelijks Woord heeft in het verleden met advertenties gewerkt. Maar sinds Dagelijks Woord een Stichting is geworden zijn we advertenties gaan weren.

Achtergrond
Dagelijks Woord is gestart op 19 juli 2006. In 2010 waren de kosten ondertussen zo opgelopen, dat we zijn gaan proberen deze te dekken met behulp van reclame. Hoewel we zo ons werk mogelijk maakten, hadden we toch enige moeite met het “commercialiseren” van de bijbeltekst.

Op 12 april 2011 is Stichting Dagelijks Woord opgericht om zo de bijbelteksten schoon en onafhankelijk te kunnen blijven verspreiden. Niet langer willen we reclame bij de Bijbeltekst plaatsen, maar we hopen dat de lezers van Dagelijks Woord een kleine vrijwillige bijdrage willen leveren om ons werk mogelijk te maken.

Donatie
Zonder de advertenties heeft Stichting Dagelijks Woord geen inkomsten meer. De kosten blijven echter doorlopen. Wilt u helpen Stichting Dagelijks Woord helpen? Overweegt u dan eens een eenmalige of periodieke donatie.

Met slechts een tientje per jaar helpt u ons al geweldig om Dagelijks Woord mogelijk te maken!

Helpt u mee?

Word donateur via een machtiging
Eenmalige donatie via iDeal

U kunt ook een eenmalige donatie overmaken op rekening 6054840 ten name van Stichting Dagelijks Woord te Rotterdam.

Waarom?

  • Omdat we Dagelijks Woord voor iedereen gratis en zonder verplichte contributie beschikbaar willen houden.
  • Zodat Dagelijks Woord zonder reclame toch de kosten kan betalen.

Waarvoor?
Uw donatie wordt als volgt gebruikt:

  1. Vaste lasten voor het versturen van de teksten. Te denken valt aan hosting van de webservers en de email-server, maar ook telecomabonnementen tbv de sms.
  2. Ontwikkeling: De kracht van Dagelijks Woord is dat iedereen de tekst kan lezen hoe hij/zij dat wil. Om aan alle wensen te kunnen blijven voldoen, laten we Dagelijks Woord constant doorontwikkelen.
  3. Uitbreiding: Het concept van Dagelijks Woord werkt erg goed. Daarom willen we graag in de toekomst de site in andere talen/landen gaan aanbieden. We zien onder andere mogelijkheden in Spaanstalige landen (o.a. Zuid-Amerika) en India. Om dit laatste te realiseren, hebben we een stabiele basis nodig.

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiëren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.