Waarom staat hier geen advertentie?

Stichting Dagelijks Woord
Dagelijks Woord heeft in het verleden met advertenties gewerkt. Maar sinds Dagelijks Woord een Stichting is geworden zijn we advertenties gaan weren.

Achtergrond
Dagelijks Woord is gestart op 19 juli 2006. In 2010 waren de kosten ondertussen zo opgelopen, dat we zijn gaan proberen deze te dekken met behulp van reclame. Hoewel we zo ons werk mogelijk maakten, hadden we toch enige moeite met het “commercialiseren” van de bijbeltekst.

Op 12 april 2011 is Stichting Dagelijks Woord opgericht om zo de bijbelteksten schoon en onafhankelijk te kunnen blijven verspreiden. Niet langer willen we reclame bij de Bijbeltekst plaatsen, maar we hopen dat de lezers van Dagelijks Woord een kleine vrijwillige bijdrage willen leveren om ons werk mogelijk te maken.

Donatie
Zonder de advertenties heeft Stichting Dagelijks Woord geen inkomsten meer. De kosten blijven echter doorlopen. Wilt u helpen Stichting Dagelijks Woord helpen? Overweegt u dan eens een eenmalige of periodieke donatie.

Met slechts een tientje per jaar helpt u ons al geweldig om Dagelijks Woord mogelijk te maken!

Helpt u mee?
Ook u kunt Stichting Dagelijks Woord helpen. U kunt doneren via iDeal, Bancontact of een SEPA Machtiging.

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiëren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.