RSS feeds

Een RSS feed is een XML-formaat waarin de teksten kunnen worden overgenomen. Heel veel CMS’en ondersteunen RSS, waardoor het overnemen van een bijbeltekst heel makkelijk is.

RSS 2.0 RSS 0.92 RDF Atom
NBV (standaard) Link Link Link Link
NBG Link Link Link
Statenvertaling Link Link Link
Willibrord 1995 Link Link Link
Naardense Bijbel Link Link Link
HSV Link Link Link
Bijbel in Gewone Taal Link Link Link

Feeds kunnen ook gecombineerd worden. Bijvoorbeeld: https://feed.dagelijkswoord.nl/rss2/nbv,nbg,statenvertaling

We vragen u vriendelijk om bij het gebruik van deze teksten een link te maken naar http://www.dagelijkswoord.nl zodat geĆÆnteresseerden zich makkelijk kunnen inschrijven.

Eén reactie op de tekst van RSS feeds

Hallo broeders en zusters
Ik vindt elke dag weer inspiratie in het dagelijks woord van onze heer.ik zou niet weten waar ik zonder deze goddelijke woorden zou moeten in mijn leven.dank u heer dat u mij elke dag leidt in de strijd tegen onze vijand satan.

Perry van Empel | 14 februari 2016 | 03:04 | 5c06f8

Laat een reactie achter

Dit formulier is geen contactformulier, maar een discussiemogelijkheid. Voor vragen aan de redactie gebruikt u het contactformulier.
Voorwaarden:
  • Discussie en meningsverschillen zijn uiteraard toegestaan. Maar laten we wel altijd vriendelijk blijven voor onze broeders en zusters.
  • De redactie bepaalt of een reactie wordt toegelaten.
  • Off-topic reacties worden sowieso niet toegelaten.
  • Wilt u een bijbeltekst citeren, gebruik dan één van de vertalingen die Stichting Dagelijks Woord ook aanbiedt.
  • Voor reacties vanaf 1 januari 2016 geldt: Door het formulier in te vullen verleent u Stichting Dagelijks Woord een niet-exclusief, onbeperkt, onvoorwaardelijk, ongelimiteerd, wereldwijd, niet-intrekbaar, eeuwigdurend en gratis recht en dito licentie om de ingevulde gebruikersinhoud of delen te gebruiken, te kopiĆ«ren, te distribueren, te reproduceren, openbaar te maken, in sublicentie te geven, te vertalen, te wijzigen, weer te geven, er afgeleide werken van te maken of deze anderszins te exploiteren, ongeacht op welke wijze.