Ik ben uitgeschreven, maar ik ontvang een bericht “U bent x jaar ingeschreven”

donderdag, juli 28th, 2016

Eénmaal per jaar sturen we lezers, op de dag dat ze ingeschreven zijn, een bericht “U bent x jaar ingeschreven”. Deze e-mail wordt alléén verstuurd als u daadwerkelijk bent ingeschreven. Ontvangt u niet de dagelijkse bijbelteksten, maar heeft u toch dat bericht ontvangen? Dan is er iets anders aan de hand.

Meest waarschijnlijke reden is dat uw e-mail provider de dagelijkse bijbeltekst weigert. De bijbelteksten worden verstuurd vanaf noreply@dagelijkswoord.nl. De jaarlijkse mail komt vanaf een ander adres. Het kan zijn dat daardoor het bericht 1x per jaar wel doorkomt, terwijl de bijbelteksten niet doorkomen.

Mogelijke oplossing: Dagelijks Woord weer ontvangen
Wilt u de bijbelteksten van Dagelijks Woord weer ontvangen? Zorg dan dat uw e-mail provider noreply@dagelijkswoord.nl doorlaat. Dat kan door:

  • dit adres op de veilige lijst te zetten
  • dit adres in uw adresboek te zetten
  • via de persoonlijke instellingen kunt u een digitale handtekening op de mail laten plaatsen. De mail wordt dan minder snel als spam gezien.

Mogelijke oplossing: Uitschrijven
Wilt u de bijbelteksten van Dagelijks Woord niet meer ontvangen? Klik dan op de link onder in de mail om u uit te schrijven.

Maar ik ben al uitgeschreven!
Nee, sorry, echt niet. Sommige e-mail providers hebben wel een knopje om een afzender te verbergen of als spam aan te merken. Dan krijgt u inderdaad tijdelijk of permanent geen bijbelteksten meer, maar dat is geen uitschrijving. De e-mail provider laat dat niet weten aan de afzender, en de afzender heeft daarom niet de mogelijkheid de verzending stop te zetten.

Als u mails niet meer wilt ontvangen, geen enkel probleem: via de link onder in de mail kunt u zich makkelijk uitschrijven.

Hoe kan ik me inschrijven voor Dagelijks Woord via de e-mail?

maandag, augustus 3rd, 2015

Via de bovenste balk op de voorpagina kunt u zich inschrijven voor bijbelteksten via de e-mail.

Ik word steeds automatisch uitgeschreven

maandag, augustus 3rd, 2015

Ons systeem is zo ontwikkeld, dat het zichzelf onderhoudt. Wanneer we binnen een periode van 2 weken een aantal keer mail van je terug ontvangen, gaan we er vanuit dat je mailadres niet meer bestaat, of dat er een langdurige storing is. Je email adres wordt dan volautomatisch gewist uit ons systeem.
Als je een automatisch antwoord op je mailbox plaatst, is het ook mogelijk dat je ongewenst uitgeschreven wordt. Zorg dat je automatisch antwoord niet naar @dagelijkswoord.nl adressen reageert, dat er niet op “Precedence: bulk” email wordt gereageerd of dat er slechts 1 antwoord gestuurd wordt (Exchange doet dit laatste standaard).