Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Eénmaal per jaar sturen we lezers, op de dag dat ze ingeschreven zijn, een bericht “U bent x jaar ingeschreven”. Deze e-mail wordt alléén verstuurd als u daadwerkelijk bent ingeschreven. Ontvangt u niet de dagelijkse bijbelteksten, maar heeft u toch dat bericht ontvangen? Dan is er iets anders aan de hand.

Meest waarschijnlijke reden is dat uw e-mail provider de dagelijkse bijbeltekst weigert. De bijbelteksten worden verstuurd vanaf noreply@dagelijkswoord.nl. De jaarlijkse mail komt vanaf een ander adres. Het kan zijn dat daardoor het bericht 1x per jaar wel doorkomt, terwijl de bijbelteksten niet doorkomen.

Mogelijke oplossing: Dagelijks Woord weer ontvangen
Wilt u de bijbelteksten van Dagelijks Woord weer ontvangen? Zorg dan dat uw e-mail provider noreply@dagelijkswoord.nl doorlaat. Dat kan door:

  • dit adres op de veilige lijst te zetten
  • dit adres in uw adresboek te zetten
  • via de persoonlijke instellingen kunt u een digitale handtekening op de mail laten plaatsen. De mail wordt dan minder snel als spam gezien.

Mogelijke oplossing: Uitschrijven
Wilt u de bijbelteksten van Dagelijks Woord niet meer ontvangen? Klik dan op de link onder in de mail om u uit te schrijven.

Maar ik ben al uitgeschreven!
Nee, sorry, echt niet. Sommige e-mail providers hebben wel een knopje om een afzender te verbergen of als spam aan te merken. Dan krijgt u inderdaad tijdelijk of permanent geen bijbelteksten meer, maar dat is geen uitschrijving. De e-mail provider laat dat niet weten aan de afzender, en de afzender heeft daarom niet de mogelijkheid de verzending stop te zetten.

Als u mails niet meer wilt ontvangen, geen enkel probleem: via de link onder in de mail kunt u zich makkelijk uitschrijven.

Veelgestelde vragen