Elke dag een gratis bijbeltekst in je mailbox

Bepaal zelf je ontvangsttijdstip. Kies je favoriete bijbelvertaling.


Elke dag een bijbeltekst op je smartphone of tablet

Elke dag een bijbeltekst via je sociale netwerk

H4

Alle reacties op DagelijksWoord.nl worden gecontroleerd. Sommige reacties vooraf, maar de meeste reacties controleren we pas achteraf. Zo voorkomen we dat iemand zich misdraagt tegenover andere lezers, voorkomen we spam, maar kunnen we ook mensen die om hulp vragen proberen verder te helpen.

Het systeem bepaalt aan de hand van sleutelwoorden en andere kenmerken of een reactie vooraf of achteraf gecontroleerd moet worden. Reacties met links naar externe websites worden altijd vooraf gecontroleerd. Verschijnt je reactie niet op de website? Dan kan het zijn dat je reactie nog niet gecontroleerd is. Het kan ook zijn dat je tekst niet acceptabel was, te persoonlijk was, of persoonlijke gegevens bevatte. We gaan geen stevige discussie uit de weg, maar we houden ons wel aan de fatsoensnormen.

Hoe weet ik of mijn reactie gekeurd is?
In de meeste gevallen verschijnt er boven de reactie een markering dat deze nog gekeurd moet worden. Dat gebeurt direct na het plaatsen, maar zal bij de meeste browsers zichtbaar blijven tot de reactie goedgekeurd/afgekeurd is.

Dat betekent dat zolang de markering er staat de reactie niet is goedgekeurd, maar ook niet afgekeurd.

Wanneer wordt mijn reactie gecontroleerd?
Meestal wordt een bericht binnen een paar uur goedgekeurd. Als de moderators niet beschikbaar zijn, kan dat incidenteel ook langer duren.

Veelgestelde vragen